Šta Andrija hoće u Aleksincu?

Juče ujutru na aleksinačkom bilbordu na glavnoj autobuskoj stanici osvanulo je dobro poznato lice sa malih ekrana, glumac Andrija Milošević, koji pored svoje slike ima zaokruženi broj 20 i poruku „prvi na listi”. Mnogima je bilo nejasno šta je ovaj beogradski glumac sa bilborda želeo da poruči. Dodatnu zabunu unela je i njegova izjava prilikom gostovanja u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem” kojom je glumac najavio da će biti društveno angažovan na neki način, objasnivši da nije želeo da pravi kompromise i da bude udruženje građana ili nešto slično, već da će probati sam.

Andrija Milošević

Pošto je Andrija u pomenutoj emisiji bio dvosmislen mnogi su ovo shvatili kao još jednu šalu ovog glumca pred beogradske izbore. Međutim ,ubrzo u Beogradu, a kasnije i u ostalim gradovima pojavili su se bilbordi sa njegovim likom i sa različitim porukama „nema posla”, „prvi na listi” i slično. Na svim bilbordima je bio i zaokruženi broj 20.

U Centru za kulturu i umetnost u Aleksincu rekli su nam da nemaju nikakav aranžman ili nagoveštaj o Andrijinom gostovanju u ovom gradu, pa se očigledno radi o jednoj osmišljenoj i skupoj kampanji.

Nezvanično, mesec dana iznajmljivanja bilborda u Aleksincu prosečno košta preko 200 evra, a verovatno je zakup u ostalim, većim gradovima i iznad toga.

Neki naši izvori, nezvanično, smatraju da se radi o početku kampanje za novi proizvod poznatog proizvođača voćnih sokova. Javnost će poruku ovih bilborda verovatno saznati uskoro, a ono što je za sada sigurno, ona nije namenjena izbornom telu u opštini Aleksinac pošto lokalni izbori u ovoj sredini nisu još na vidiku.

Ipak, pre će biti da se radi o dobro osmišljenom marketinškom potezu, s obzirom da kompanija o kojoj je navodno reč ove godine obeležava 20 godina postojanja, a da je reč o reklami nagoveštava i to što se pored broja 20 nalazi slogan „prvi na listi”.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 − eleven =