„Humano srce“ ispunilo očekivanja

U Velikom Drenovcu je u subotu uveče održan humanitarni koncert pod nazivom „Humano srce“, a sav prihod od prodatih ulaznica, kao i dobrovoljnih priloga, biće uplaćeni na račun Doma za odrasla lica u Kulini.

Sa konferencije za štampu

Pre koncerta održana je konferencije za novinare,  na kojoj je bilo je reči i o posledicama velikog nevremena koje je nedavno zadesilo naselja u dolini reke Turije.

O velikoj šteti koju su pretpela njihova domaćinstva govorili su Dejan Miladinović i Miodrag Cvetanović iz Vrćenovice, a na video-bimu prikazane su fotografije koje svedoče o šteti koju su poplave nanele ljudima u ovom delu aleksinačke opštine.

Na koncertu su nastupili članovi folklornih ansambala šest kulturno-umetničkih društava – „Dejan Jovanović Deša“ iz Tešice, „Biser“ iz Draževca, „Bukovik“ iz Mozgova, „Merak“ iz Vukašinovca i  „Rutevac“ iz istoimenog sela, kao i domaćini i organizatori koncerta iz KUD „Vidovdan“ iz Velikog Drenovca. Na sceni su bili i vokalni solisti Danijel Savić i Velimir Tošić, stendap komičar Miroslav Đorđević, pobednik „Audicije“ TV Pink, Saša Ilić – Rudar, čovek koji govori i peva unatraške, članovi Plesnog kluba „Ronde“ iz Aleksinca i popularna estradna zvezda poreklom iz našeg kraja Biljana Jevtić.

Estradna umetnica Biljana Jevtić

– Ovom pozivu sam se odazvala svim srcem i uvek sam tu kad treba da se pomogne. Volim mesto gde sam rođena i kadgod dođem, nađem vremena da se vidim sa ljudima, da porazgovaramo i popijemo kafu – rekla je, između ostalog,  Biljana Jevtić na konferenciji za novinare.

Deo nastupa plesnog studija “Ronde”

-Posle humanitarnog koncerta koji je trajao tri i po sata, divan je osećaj da smo nešto zaista lepo i plemenito uradili za korisnike Doma u Kulini – kazao je, vidno zadovoljan,   Dragan Jovanović Lera, jedan od organizatora koncerta „Humano srce“.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × 3 =