Hoće li „rudari” i dalje biti zonaši?

U prolećnom debiju pred svojim navijačima, fudbaleri Rudar Alposa poraženi su od lidera šampionata, Zaplanjca iz Gadžinog Hana, sa 1:0. Gol je postigao Kosovac u 68. minutu iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca.

Goran Čudić, trener FK Rudar Alpos
Goran Čudić, trener FK Rudar Alpos

Nismo iskoristili svoje šanse i, kako to obično biva u fubalu, to nam se na kraju osvetilo. Moji momci su sasvim korektno odigrali utakmicu ‒ kaže trener Rudar Alposa Goran Čudić kome je ovo ujedno bilo i „vatreno krštenje” na klupi popularnih „rudara”. ‒ U narednom kolu idemo u Bogovinu, na meč protiv ekipe BSK koja je trenutno na pretposlednjem, 15. mestu sa 14 bodova. Idemo na pobedu, s tim što ćemo najverovatnije biti pojačani kapitenom Aleksandrom Zemljakom, koji je prošlu utakmicu propustio iz zdravstvenih razloga, a u timu će biti i Andrija Ljubisavljević koji nije igrao zbog kartona.

‒ Pitanje svih pitanja je svakako hoće li „rudari” sačuvati status zonaša?

Aleksandar Zemljak
Vraća se u tim: kapiten Aleksandar Zemljak

Nadam se da ćemo i naredne godine biti u društvu zonaša, jer smo, pripremajući se za nastavak prvenstva, dobro radili sa ovom mladom ekipom. Ako tako bude, dakle ako izborimo opstanak, verujem da ćemo naredne sezone biti u vrhu tabele ‒ navodi Čudić.

Posle ovog kola Rudar Alpos je na 13. mestu sa 16 bodova, odnosno tri više od Sloge koja je na samom dnu tabele.
Inače, osim trenera Gorana Čudića, koji je bio šef stručnog štaba OFK „Napretka 1929”, novajlije u redovima „rudara” su i Vladimir Svetozarević (Palilula), zatim nekadašnji igrač Moravice Dejan Arsić, Nemanja Rajković i Zvonko Slavnić (OFK „Napredak 1929”) i Nenad Jozić.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 1 =