Bolnica

Uskoro – jednostavniji prilaz do bolnice

Radovi koji se ovih dana privode kraju ukazuju da će ubuduće saobraćaj u okviru gradske bolnice biti organizovaniji. To će omogućiti lakši i brži dovoz pacijenata do zgrade nove bolnice.

Danas je završeno betoniranje kompletne površine koja će služiti za prolaz vozila u jednom smeru. Kako je planirano, sanitetsko vozilo ulaziće na glavnu kapuju, a izlaziće na suprotnu stranu preko novoformiranog parkinga.

Direktor Aleksinačke bolnica dr Goran Vidić, kaže da će se na ovaj način rešiti višedecenijski problem i da je to učinjeno uz pomoć ovdašnjih privrednika, pre svega vlasnika privatnih preduzeća i fondacije „Dragica Nikolić”. Aleksinački preduzetnici su obezbedili sredstva za otkup dela privatne parcele, površine koja je nedostajala za fomiranje prolaza, dok je Fondacija finansirala izvođenje radova.

Bolnica

Direktor dr Vidić najavljuje i uređenje parkirališta koje i sada građani koriste kada dolaze u ovu ustanovu. Način na koji će se ubuduće odvijati saobraćaj na ovim površinama znaće se kada nadležne službe odrede prioritete i postave saobraćajnu signalizaciju.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 1 =