Bolnica

Ускоро – једноставнији прилаз до болнице

Радови који се ових дана приводе крају указују да ће убудуће саобраћај у оквиру градске болнице бити организованији. То ће омогућити лакши и бржи довоз пацијената до зграде нове болнице.

Данас је завршено бетонирање комплетне површине која ће служити за пролаз возила у једном смеру. Како је планирано, санитетско возило улазиће на главну капују, а излазиће на супротну страну преко новоформираног паркинга.

Директор Алексиначке болница др Горан Видић, каже да ће се на овај начин решити вишедеценијски проблем и да је то учињено уз помоћ овдашњих привредника, пре свега власника приватних предузећа и фондације „Драгица Николић”. Алексиначки предузетници су обезбедили средства за откуп дела приватне парцеле, површине која је недостајала за фомирање пролаза, док је Фондација финансирала извођење радова.

Bolnica

Директор др Видић најављује и уређење паркиралишта које и сада грађани користе када долазе у ову установу. Начин на који ће се убудуће одвијати саобраћај на овим површинама знаће се када надлежне службе одреде приоритете и поставе саобраћајну сигнализацију.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × one =