Три злата и бронза из Словеније

Такмичари Џудо и џиу-џицу клуба НиФ из Алексинца освојили су три златне и једну бронзану медаљу на међународном џиу-џицу турниру „Словенија опен” у Брежицама, у Словенији. Освајачи златних медаља су Никола Петровић и браћа Никола и Филип Трајковић, док је бронзано одличје изборио Андрија Богдановић.

 

‒ На овом веома јаком турниру, наши представници су показали да се могу равноправно такмичити са најбољим такмичарима из европских држава. Иако дебитанти, Никола Петровић и Андрија Богдановић су били бољи од својих ривала из Пољске, Италије, Словеније и Хрватске, што је још један доказ да се у клубу озбиљно ради од млађих до најстаријих категорија. Сви наши такмичари су показали висок степен техничке, тактичке и физичке припремљености, свако од такмичара имао је од четири до шест борби, а већину победа остварили су фул ипоном ‒ истиче се у саопштењу Управе клуба.

На турниру је наступило преко 300 такмичара из шест држава: Италије, Пољске, Хрватске, Србије, Црне Горе и Словеније, а један од делилаца правде био је и међународни судија из Алексинца, Драган Трајковић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + 5 =