voždovci i tehničari

Trijumf „tehničara” i „voždovaca”

*Nagrađeni i profesori Viobran Radisavljević i Radoslav Mančić

Juče je Savez za školski sport opštine Aleksinac organizovao tradicionalnu svečanost na kojoj su proglašene najbolje škole i najbolji pojedinci u sportskim takmičenjima u školskoj godini koja se lagano bliži kraju.

Tehnička
Prvo mesto u kategoriji srednjih škola osvojila je TŠ “Prota Stevan Dimitrijević, a njen učenik Konstantin Jevrmović dobio je titulu najboljeg sportiste

Prvo mesto u kategoriji srednjih škola osvojila je Tehnička škola „Prota Stevan Dimitrijević”, ispred Aleksinačke gimnazije na drugom, i Poljoprivredne škole „Šumatovac”, koja je osvojila treće mesto. Kada je reč o pojedincima, titule najboljih sportista među omladincima poneli su Maša Vuksanović, učenica Aleksinačke gimnazije i Konstantin Jevremović, učenik Tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević”.

U konkurenciji osnovnih škola, prvi je „Vožd Karađorđe”, drugo mesto pripalo je „Ljučetu Nikoliću”, a treće „Vuku Karadžiću” iz Žitkovca. Za najbolje sportiste u kategoriji pionira proglašeni su Bojana Mitić (OŠ „V. Karađorđe”) i Dalibor Tasić (OŠ „LJ. Nikolić”).

Vožd
“Vožd Karađorđe” najbolji je u konkurenciji osnovnih škola, dok je učenica Bojana Mitić proglašena najboljom sportistkinjom

Plaketama i zahvalnicama nagrađene su dve članice Džudo i džiu-džicu kluba „NiF”, i to Danijela Joić (OŠ „LJ. Nikolić”), koja je na republičkom prvenstvu u džudou osvojila zlatnu medalju, i njena školska drugarica Anđela Nikolić iz Džudo kluba „Aleksinac” koja je na istom takmičenju osvojila bronzu. Nagrađene su i članice Šahovskog kluba „Lav” Anastasija Vojinović i Sofija Tasić, učenice OŠ „LJ. Nikolić”. Na republičkom takmičenju one su u svojim kategorijama osvojile srebrne medalje.

Za dugogodišnji doprinos u oblasti fizičke kulture i školskog sporta Plaketama Saveza za školski sport opštine nagrađeni su profesori fizičke kulture Viobran Radisavljević i Radoslav Mančić, koji su od nedavno u penziji.

Ovom prilikom većem broju organizacija i pojedinaca uručene su zahvalnice za saradnju i pomoć u realizaciji programskih aktivnosti.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − thirteen =