Ivan Bosiljčić

Susret Bosiljčića i Aleksinčanki

Ivan Bosiljčić Sala aleksinačkog Doma kulture sinoć je bila ispunjena do poslednjeg mesta. U publici su dominirale žene, a na sceni je bilo i emocija i suza. Dobro poznate melodije i stihovi čuvenih domaćih i stranih pesnika raznežile su i publiku, koja je sve vreme sa punom pažnjom pratila dugoočekivani nastup glumca Ivana Bosiljčića.

Izuzetno sam zahvalan aleksinačkoj publici. Vidi se da je ovo jedna negovana publika. Znate, ove glumačke večeri su specifične po tome što koliko se da sa scene iz publike se vrati duplo. Tako da ja odlazim sada srećan zbog ovog susreta – poručio je Bosiljčić nakon nastupa.

Sa pozornice su dopirali stihovi Šantića, Rakića, Antića, Bodlera, Jasenjina i drugih čuvenih pesnika, a čule su se i ruske romanse, poznata filmska i savremena pop muzika.

 

Ponosan sam kako publika reaguje na stihove velikih pesnika i ove melodije koje svi znamo i svi iz srca pevamo. Ovo je jedan teatarski čin, iako ga neki nazivaju koncertom, drugi kažu da je ovo muzičko-poetsko veče, ja volim da kažem da je ovo muzička predstava, baš zato da bih podsetio ljude da sam ja glumac, da je moja baza teatar, a kao i u svakoj predstavi i ovde je improvizacija minimalna – istakao je naš sagovornik.

Ivan Bosiljčić

Nakon aleksinačke scene, Bosiljčić nastavlja da osvaja ovaj kraj Srbije, pa će, po pisanju niških medija, osmomartovski nastup posvetiti Nišlijama, ili bolje reći Nišlijkama.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 + sixteen =