Sportski vikend: Još jedan derbi na Rudniku

Ovog vikenda u žiži interesovanja ljubitelja fudbala je svakako komšijski derbi susret na Aleksinačkom Rudniku između Rudar Alposa i Moravice iz Subotinca. U dosadašnjem prvenstvu  Zone Istok uspešnija je bila Moravica, koja je trenutno na petoj poziciji sa devet bodova, dok je Rudar Alpos na 13. mestu sa četiri boda.
Utakmica se igra u nedelju od 15:30 sati.

Palilulci u Čečini

U Okružnoj ligi Nišavskog okruga ovog vikenda na programu su mečevi šestog kola. Sutra od 15:30 na igralištu u Mezgraji Jedinstvo iz Grejača dočekuje lidera prvenstva, ekipu Orljana. U nedelju u isto vreme u Čečini Moravac će ugostiti Palilulu iz Aleksinca, a Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša u Trnjanu će igrati protiv Doljevca. U Kormanu Sloga dočekuje Zemljoradnika iz Balajinca, dok će Morava u Žitkovcu igrati protiv Moravca iz Zaplanjske Toponice.

Stadion Rudara

Lider protiv novajlije

U okviru petog kola Opštinske lige, sutra od 15:30 u Tešici se sastaju Jastrebac i Polet iz Radevca, u Draževcu će igrati istoimena ekipa i Napredak iz Krušja, a u Rutevcu Vukašinovac i Jedinstvo iz Bobovišta. U nedelju od 11:00 rivali su: u Gornjoj Peščanici Ratar – OFK Napredak 1929 iz Aleksinca, u Gredetinu Gredetin – Tempo iz Mozgova i u Dobrujevcu OFK Sloga – Polet iz Vitoševca.
Od 15:30 u Jakovlju Pobeda dočekuje OFK Rutevac, dok će u Subotincu novalija,  Škriljac iz Bradarca,  igrati protiv lidera prvenstva, Borca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twelve + ten =