Sportski vikend: Jastrebovi dočekuje Borane

Prvenstvo košarkaša u Drugoj ligi Srbije nastavlja se ovog vikenda mečevima 10. kola. Naš predstavnik u ovom rangu Napredak Bosforus putuje sutra u Leskovac na susret sa ekipom Zdravlja. U dosadašnjem toku šampionata rivali su ostvarili istovetni učinak – po pet trijumfa i četiri poraza, ali je zbog bolje koš-razlike Napredak na petom, a Zdravlje na šestom mestu.

I u Prvoj međuregionalnoj ligi igraju se utakmice 10. kola. U nedelju od 18:30 sati košarkaši Jastreba u ovdašnjoj Hali sportova dočekuju ekipu Bora RTB.

Rukometaši sutra u Blacu

Rukometaši Aleksinca igraće sutra u Blacu protiv Jastrebca u sklopu 10. kola Prve lige – Istok.

Pre ovog meča Aleksinčani su na 4. mestu sa 12 bodova, a Blačani zauzimaju 9. poziciju sa pet bodova.

Odbojkašice protiv Kuršumlije

Odbojkašice Aleksinca u nedelju će u Kuršumliji odmeriti snage sa istoimenom ekipom. Radi se o utakmici 8. kola Druge lige – Istok.

U dosadašnjem toku šampionata uspešnija je bila domaća ekipa koja je na 6. mestu sa 11 bodova, a gošće su na 9. poziciji sa tri boda manje.

Završetak Opštinske lige

Na kraju pregleda sportskih zbivanja, reč-dve o utakmicama poslednjeg, 15. kola Opštinske fudbalske lige.

Sutra od 13 sati sastaju se: Tempo – OFK Napredak 1929, Borac – Jastrebac i OFK Rutevac – Napredak 2012. U nedelju od 11 sati na programu su još tri utakmice, i to: Škriljac – Polet (R), Vukašinovac – Gredetin i OFK Sloga – Pobeda.

 Od 13 sati rivali su: Polet (V) – OFK Draževac i Jedinstvo (B) – Ratar.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 5 =