fudbal

Sportski vikend: Ko, s kim, kad…?

Rukometaši Aleksinca sutra će na svom parketu igrati protiv ekipe Paraćina, a radi se o meču 19. kola Prve lige – Istok.
Utakmica počinje u 19 sati.

„Rudari” dočekuju Kablove 

U Zoni Istok ovog vikenda igraju se mečevi 24. kola. Fudbaleri Moravice iz Subotinca sutra putuju u Kladovo na utakmicu sa Đerdapom, dok će naš drugi zonaš, Rudar Alpos, u nedelju na Aleksinačkom Rudniku ugostiti Kablove iz Zaječara.
Meč počinje u 16 sati i 30 minuta.

Derbi prvih komšija 

U okviru 25. kola Okružne lige, fudbaleri Morave sutra će u Žitkovcu igrati protiv Naisusa iz Rožine. Meč počinje u 16 sati i 30 minuta. U isto vreme, Jedinstvo iz Grejača igraće u Doljevcu protiv istoime ekipe.
U nedelju u Žitkovcu, takođe od 16:30 sati, igra se derbi prvih komšija Crvene zvezde iz Gornjeg Ljubeša i Sloge iz Kormana, a u Aleksincu se sastaju Palilula i lider prvenstva Okružne lige, Orljane.

Šampion gostuje u Vitoševcu 

Ovog vikenda u Opštinskoj ligi na programu su mečevi 27. kola. Sutra od 17 sati u Trnjanu se sastaju Borac i OFK Rutevac, a u Gredetinu istoimena ekipa i Pobeda iz Jakovlja.

fudbal
Ekipa OFK „Napredak 1929”

U nedelju od 11 sati u Bobovištu će odmeriti snage Jedinstvo i „Napredak 2012” iz Krušja, a u Vitoševcu Polet i OFK „Napredak 1929” iz Aleksinca, koji je pet kola pre kraja prvenstva već osvojio šampionsku titulu.

fudbal
Ekipa OFK Sloge iz Dobrujevca

Od 17 sati rivali su:
u Subotincu: Škriljac iz Bradarca – OFK Draževac, i
u Dobrujevcu: OFK SlogaJastrebac iz Tešice.

U ovom kolu slobodni su Polet iz Radevca i Ratar iz Gornje Peščanice.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

11 − four =