Napredak - OFK Sloga

Sportski vikend: Ko, s kim, kad?

Košarkaši Napretka JKP gostuju sutra u Nišu, gde će u sklopu drugog kola Druge lige odmeriti snage sa Konstantinom.
Utakmica se igra u hali Osnovne škole „Duško Radović” od 20:30 sati.

Rukometaši u Ćupriji

Ovog vikenda počinje prvenstvo rukometaša u Prvoj ligi – Istok. Naši predstavnici u ovom rangu, rukometaši Aleksinca, sutra će igrati u Ćupriji protiv Radničkog.

Moravica čeka BSK

U fudbalskoj zoni Istok na programu su utakmice osmog kola. Rudar Alpos gostuje sutra Svrljigu, a u nedelju od 15 sati Moravica će u Subotincu ugostiti BSK iz Bogovine.

Komšijski derbi u Aleksincu

Sutra od 15 sati, u okviru devetog kola Okružne lige, u Gredetinu će igrati Napredak 2012 iz Krušja i Radnički iz Čapljinca.

U nedelju u isto vreme u Aleksincu, u komšijskom derbiju, sastaju se Palilula i Morava iz Žitkovca, a u Trnjanu Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša i Doljevac.

U ovom kolu od klubova sa područja aleksinačke opštine u gostima igraju OFK Napredak 1929 iz Aleksinca i Sloga iz Kormana; Aleksinčani putuju u Rožinu na utakmicu protiv Naisusa, a Kormanci gostuju Rasovači.

Lider protiv Škriljca

U Opštinskoj fudbalskoj ligi sutra i u nedelju igraju se mečevi šestog kola.

Sutra od 15 sati igraju se tri utakmice – u Radevcu PoletRatar iz Gornje Peščanice, u Trnjanu BoracJedinstvo i u Kraljevu OFK RutevacJastrebac iz Tešice. U nedelju od 11 sati rivali su: u Jakovlju PobedaGredetin i u Draževcu OFK DraževacOFK Sloga iz Dobrujevca. Od 15 sati u Vitoševcu se sastaju lider prvenstva, Polet i Škriljac iz Bradarca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 3 =