FK Rudar

Sportski vikend: Komšijski derbi na Rudniku

U žiži interesovanja ljubitelja fudbala ovog vikenda je svakako komšijski derbi na Aleksinačkom Rudniku između Rudar Alposa i Bukovika iz Ražnja. Ražanjci su bolje startovali u novom prvenstvu Zone Istok, jer su u prva tri kola osvojili pet, a „rudari” tri boda.

Naš drugi zonaš, Moravica, pred svojim navijačima dočekuje BSK iz Bogovine. Subotinčani su do sada osvojili pet bodova, a gosti su bez bodova.

Obe utakmice se igraju u nedelju od 16 sati.

Grejačani igraju derbi

U okviru četvrtog kola Okružne lige Nišavskog okruga, žitkovačka Morava sutra dočekuje ekipu Radničkog iz Čapljinca. U isto vreme, Palilula iz Aleksinca će gostovati Naisusu.

Detalj sa utakmice
U nedelju u Kormanu Sloga će podeliti megdan sa Moravcem iz Zaplanjske Toponice, Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša će u Trnjanu igrati protiv Radničkog iz Kočana, dok će Jedinstvo iz Grejača na igralištu u Mezgraji, u derbiju kola, odmeriti snagu sa ekipom Mladosti iz Batušinca.
Svi mečevi počinju u 16 sati.

Napredak protiv Radevčana 

U Opštinskoj fudbalskoj ligi na programu su mečevi trećeg kola.

Sutra od 16 sati OFK „Napredak 1929” u Aleksincu će igrati protiv Poleta iz Radevca, u Jakovlju Pobeda dočekuje Borca iz Trnjana, a Škriljac iz Bradarca u Subotincu će ugostiti tim Poleta iz Vitoševca.

U nedelju od 11 sati rivali su: Ratar iz Gornje Peščanice – Rutevac, Gredetin – Jedinstvo iz Bobovišta i Vukašinovac – Sloga iz Dobrujevca.

Od 16 sati u Tešici se sastaju Jastrebac – Napredak iz Krušja, a u Draževcu istoimena ekipa i Tempo iz Mozgova.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 − one =