fudbal

Sportski vikend: Derbi u Subotincu

Košarkaši Napredak Bosforusa putuju sutra u Užice na meč protiv Slobode koja je na liderskoj poziciji Druge lige Srbije sa šest bodova, dok su Aleksinčani na 9. mestu sa četiri boda.

I košarkaši Jastreba igraju protiv lidera. Reč je o Rtnju iz Boljevca koji je na čelnoj poziciji Međuregionalne lige – Istok sa šest bodova, a Jastreb je na 12. poziciji sa četiri boda.

Meč se igra sutra od 18 sati u ovdašnjoj Hali sportova.

Rukometaši dočekuju tim Radničkog

U okviru 5. kola Prve lige – Istok, rukometaši Aleksinca sutra će igrati protiv Radničkog iz Ćuprije. Utakmica se igra u Hali sportova od 15 sati i 30 minuta.

U dosadašnjem toku prvenstva aleksinački rukometaši su zabeležili dve pobede i dva poraza i sa četiri boda zauzimaju sedmo mesto na tabeli, a njihov rival je na osmoj poziciji sa dva boda.

RK Aleksinac

Derbi u Subotincu

Kada je o fudbalu reč, ovog vikenda najinteresantniji je svakako derbi meč 11. kola Zone Istok koji se igra u Suboticu između lidera prvenstva, Zaplanjca iz Gadžinog Hana i Moravice. Hanci su trenutno na čelnoj poziciji sa 25 bodova, a Subotinčani zauzimaju drugo mesto sa četiri boda manje. Meč se igra u nedelju od 14 sati.

Istog dana naš drugi zonaš, Rudar Alpos sa Aleksinačkog Rudnika, putuje u Kladovo na meč protiv Brodoremonta.

Derbi i u Aleksincu

U Okružnoj ligi ovog vikenda na programu su utakmice 11. kola. U nedelju od 14 sati i 30 minuta u komšijskom derbiju u Aleksincu Palilula dočekuje Slogu iz Kormana. U isto vreme Morava će u Žitkovcu igrati protiv Dobriča, dok će Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša u Trnjanu podeliti megdan sa Naisusom. Jedinstvo iz Grejača gostuje Moravcu iz Zaplanjske Toponice.

Kandidati za vrh igraju sutra

Igraliste Moravice 1

Sve tri ekipe koje se bore za sam vrh tabele Opštinske lige igraju sutra od 14 sati i 30 minuta. OFK Napredak 1929 u Aleksincu dočekuje ekipu Vukašinovca, Borac će u Radevcu podeliti megdan sa tamošnjim Poletom, dok će Napredak iz Krušja u Gredetinu odmeriti snage sa OFK Slogom.

U nedelju od 11 sati sastaju se: Jastrebac – Škriljac, Tempo – Jedinstvo (B), i Ratar – Gredetin, a od 14:30 OFK Draževac – Pobeda i OFK Rutevac – Polet (V).

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seven + nine =