detalj sa utakmice

Sportski vikend: Debitant stiže u Subotinac

U nedelju od 15 sati i 30 minuta, u sklopu sedmog kola Zone Istok, na svom igralištu u Subotincu, fudbaleri Moravice dočekuju debitanta u društvu zonaša, ekipu Sloge iz Kobišnice.

Dan ranije, naš drugi predstavnik u ovom rangu Rudar Alpos gostuje Svrljigu.

Palilula čeka Grejačane 

U Okružnoj ligi FS Nišavskog okruga ovog vikenda igraju se utakmice sedmog kola.

sudije
Na stadionu Napretka u Aleksincu u nedelju od 15sati i 30 minuta, Palilula dočekuje Jedinstvo iz Grejača. U isto vreme Sloga iz Kormana odlazi na noge Rasovači, Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša putuje u Zaplanjsku Toponicu na meč protiv Moravca, dok će žitkovačka Morava u Balajincu odmeriti snage sa Zemljoradnikom.

Polet protiv Poleta

Sutra i u nedelju u Opštinskoj fudbalskoj ligi na programu su utakmice šestog kola.
Sutra od 15 sati i 30 minuta u Aleksincu OFK „Napredak 1929” će ugostiti tim Draževca, u Radevcu Polet dočekuje imenjaka iz Vitoševca, dok će Napredak iz Krušja u Gredetinu igrati protiv Pobede iz Jakovlja.

FK Škriljac 1
FK Škriljac

U nedelju od 11 sati Tempo će u Mozgovu odemeriti snage sa Škriljcem, OFK Rutevac će podeliti megdan sa timom Gredetina, a u Tešici će igrati Jastrebac i Ratar.
Od 15:30 igraju se još dve utakmice – u Trnjanu se sastaju lider prvenstva, Borac, i ekipa Vukašinovca, a u Bobovištu Jedinstvo i OFK Sloga iz Dobrujevca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven − 6 =