RK Aleksinac 12

Sportski vikend: Dva derbija u Aleksincu

Sutra od 19 sati u Hali sportova, u okviru 9. kola Druge lige Srbije, košarkaši Napredak Bosforusa igraće protiv starog znanca, niškog Konstantina. Pre ovog meča, Aleksinčani su na 7. mestu sa četiri pobede i isto toliko poraza, a Nišlije su na 12. poziciji sa dve pobede i šest poraza.

Košarkaši Jastreba gostuju sutra u Lebanu, gde će odmeriti snage sa Radanom. Radi se o susretu 9. kola Prve međuregionalne lige – Istok.

Rukometni derbi u nedelju 

Derbi susret 9. kola Prve lige – Istok između Aleksinca i Žitorađe igra se u nedelju od 20 sati u Hali sportova. Ekipa Žitorađe je na čelu tabele sa 16 bodova, dok su Aleksinčani na 4. mestu sa 12 bodova, koliko ima i Rtanj na trećoj poziciji.

Odbojkašice dočekuju Vranjanke 

Susret 7. kola Druge lige – Istok između odbojkašica Aleksinca i Pande iz Vranja na programu je u nedelju od 16 sati u Hali sportova. Vranjanke su trenutno na 2. mestu sa 14 bodova, a Aleksinčanke zauzimaju 9. poziciju sa šest bodova.

Zona: Moravica se oprašta od navijača 

Utakmicama 15. kola ovog vikenda završava se jesenji deo šampionata fudbalera u Zoni Istok. U nedelju od 13 sati, na oproštaju od svojih navijača, fudbaleri Moravice u Subotincu će igrati protiv Kablova iz Zaječara.

Naš drugi zonaš, Rudar Alpos sa Aleksinačkog Rudnika, gostuje knjaževačkom Timočaninu.

Okrug: Crveno-beli protiv Mladosti

Ovog vikenda završava se i jesenji deo prvenstva Okružne lige Nišavskog okruga. U subotu od 13 sati Morava će u Žitkovcu ugostiti Rasovaču. U isto vreme, ali u nedelju Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša igraće u Trnjanu protiv Mladosti iz Batušinca. Istog dana Sloga iz Kormana putuje u Čapljinac na meč protiv Radničkog, Palilula ide na noge Moravcu u Zaplanjsku Toponicu, dok će grejačko Jedinstvo, kao gost, odmeriti snage sa Naisusom.

fudbal

Opštinska liga: Sutra derbi OFK Napredak – Borac 

Sutra od 13 sati, u derbi susretu 14. kola Opštinske lige, u Aleksincu se sastaju OFK Napredak 1929 i Borac iz Trnjana. Istovremeno, u Gredetinu će igrati Napredak iz Krušja i Tempo, a u Radevcu PoletŠkriljac. U nedelju od 11 sati sastaju se: RatarPolet (V), OFK Draževac – OFK Sloga i GredetinŠkriljac. Od 13 sati igraju se još dve utakmice, i to JastrebacJedinstvo (B) i PobedaVukašinovac.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 + 18 =