Fudbal

Sportski vikend: Gradski derbi Palilula – OFK Napredak

Rukometaši Aleksinca u nedelju od 19 sati u Hali sportova odmeriće snage sa ekipom Vlasotinca u sklopu 2. kola Prve lige – Istok.
Inače, proteklog vikenda Aleksinčani su u Ćupriji poraženi od Radničkog sa 33:22, dok je Vlasotince sa 42:7 pobedilo ekipu Paraćina.

„Rudari” dočekuju Naša krila

Prvenstvo fudbalera u Zoni Istok nastavlja se ovog vikenda mečevima 9. kola.
U nedelju od 15 sati na stadionu na Aleksinačkom Rudniku sastaju se Rudar Alpos koji je trenutno na samom dnu tabele sa jednim bodom i Naša krila iz Belotinca, ekipa koja je na 8. mestu sa 12 bodova.

Naš drugi zonaš, Moravica iz Subotinca, u derbiju kola u Negotinu podeliće megdan sa Hajduk Veljkom. Pre ovog meča, Subotinčani su na drugom mestu sa 18 bodova, a njihov rival zauzima četvrto mesto sa tri boda manje.

Gradski derbi u Aleksincu

U Okružnoj ligi sutra i u nedelju na programu su mečevi 10. kola.
U žiži interesovcanja ljubitelja fudbala biće svakako dva komšijska derbija. Sutra od 15 sati u Aleksincu se igra gradski derbi između Palilule i OFK Napretka 1929, koji je na drugoj poziciji sa 21 bodom, dok je Palilula na 10. mestu sa 11 bodova.

U isto vreme u Žitkovcu se sastaju lider prvenstva, Morava i Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša, ekipa koja je na samom dnu tabele.

U nedelju od 15 sati u Kormanu, u derbiju začelja, igraće Sloga i Elid iz Donjeg Dušnika, dok će Napredak 2012 iz Krušja gostovati Doljevcu.

Lider protiv Pobede

U okviru 7. kola Opštinske lige, sutra od 15 sati igraju se tri utakmice. Lider prvenstva, Polet, u Vitoševcu će igrati sa Pobedom iz Jakovlja, u Tešici će podeliti megdan Jastrebac i Škriljac iz Bradarca, a u Gredetinu istoimena ekipa i OFK Draževac.

U nedelju od 11 sati rivali su – u Bobovištu: Jedinstvo- OFK Rutevac i u Gornjoj Peščanici Ratar – Borac iz Trnjana. Od 15 sati u Dobrujevcu će igrati OFK Sloga i Polet iz Radevca.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + 3 =