Fudbal

Спортски викенд: Градски дерби Палилула – ОФК Напредак

Рукометаши Алексинца у недељу од 19 сати у Хали спортова одмериће снаге са екипом Власотинца у склопу 2. кола Прве лиге – Исток.
Иначе, протеклог викенда Алексинчани су у Ћуприји поражени од Радничког са 33:22, док је Власотинце са 42:7 победило екипу Параћина.

„Рудари” дочекују Наша крила

Првенство фудбалера у Зони Исток наставља се овог викенда мечевима 9. кола.
У недељу од 15 сати на стадиону на Алексиначком Руднику састају се Рудар Алпос који је тренутно на самом дну табеле са једним бодом и Наша крила из Белотинца, екипа која је на 8. месту са 12 бодова.

Наш други зонаш, Моравица из Суботинца, у дербију кола у Неготину поделиће мегдан са Хајдук Вељком. Пре овог меча, Суботинчани су на другом месту са 18 бодова, а њихов ривал заузима четврто место са три бода мање.

Градски дерби у Алексинцу

У Окружној лиги сутра и у недељу на програму су мечеви 10. кола.
У жижи интересовцања љубитеља фудбала биће свакако два комшијска дербија. Сутра од 15 сати у Алексинцу се игра градски дерби између Палилуле и ОФК Напретка 1929, који је на другој позицији са 21 бодом, док је Палилула на 10. месту са 11 бодова.

У исто време у Житковцу се састају лидер првенства, Морава и Црвена звезда из Горњег Љубеша, екипа која је на самом дну табеле.

У недељу од 15 сати у Корману, у дербију зачеља, играће Слога и Елид из Доњег Душника, док ће Напредак 2012 из Крушја гостовати Дољевцу.

Лидер против Победе

У оквиру 7. кола Општинске лиге, сутра од 15 сати играју се три утакмице. Лидер првенства, Полет, у Витошевцу ће играти са Победом из Јаковља, у Тешици ће поделити мегдан Јастребац и Шкриљац из Брадарца, а у Гредетину истоимена екипа и ОФК Дражевац.

У недељу од 11 сати ривали су – у Бобовишту: Јединство- ОФК Рутевац и у Горњој Пешчаници Ратар – Борац из Трњана. Од 15 сати у Добрујевцу ће играти ОФК Слога и Полет из Радевца.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − 3 =