Sportski vikend: Aleksinčani protiv Klika

U okviru 8. kola Druge lige Srbije, košarkaši Napredak Bosforusa putuju sutra u Arilje na meč protiv novajlije u ovom rangu, ekipe Klika, koja je trenutno na 6. mestu sa 11 bodova, dok su Aleksinčani na 9. poziciji sa bodom manje.

A košarkaši Jastreba u nedelju od 18 sati u ovdašnjoj Hali sportova podeliće megdan sa ekipom Jablanice. Radi se o utakmici 8. kola Prve međuregionalne lige – Istok.

Rukometaši gostuju Paraćinu

Rukometaši Aleksinca sutra će u Paraćinu igrati protiv istoimene ekipe. Na tabeli Prve lige – Istok, Aleksinčani su na 5. mestu sa 10 bodova, koliko ima i Vlasotince na 4. poziciji, dok je ekipa Paraćina na 8. mestu sa šest bodova.

Odbojkašice  sa fenjerdžijom

Odbojkašice Aleksinca, koje se takmiče u Drugoj ligi – Istok, u nedelju će u Nišu, u sklopu 6. kola,  igrati protiv Studenta. U minulih pet kola bolji bodovni saldo imaju Aleksinčanke koje su sa pet bodova na devetom mestu, a njihove rivalke su na poslednjem, 12. mestu sa jednim bodom.

Oproštaj od navijača

U Zoni istok ovog vikenda na programu su mečevi pretposlednjeg,  14.  kola.  Fudbaleri Moravice putuju sutra u Svrljig na meč  protiv istoimene ekipe,  a u nedelju od 13 sati na svom stadionu na Aleksinačkom Rudniku  Rudar Alpos dočekuje  ekipu Naših krila iz Belotinca. Biće to poslednji meč „rudara“ pred svojim navijačima u jesenjem delu šampionata.

Komšijski derbi u Mezgraji

I u Nišavskoj okružnoj ligi sutra i u nedelju igraju se utakmice pretposlednjeg,  14.  kola.  Sutra od 13 sati u Mezgraji se igra komšijski derbi između Jedinstva iz Grejača i Crvene zvezde iz Gornjeg Ljubeša, a u Kormanu se sastaju Sloga  i Dobrič iz Bresta.  U nedelju takođe od 13 sati Palilula će u Aleksincu  igrati sa Doljevcem, dok će žitkovačka Morava u Batušincu podeliti megdan sa timom Mladosti.

Derbi u Trnjanu

 Na kraju sportskog bloka reč-dve i o u utakmicama 13. kola Opštinske fudbalske lige.  Derbi kola  na programu je sutra od 13 sati u Trnjanu između Borca i Napretka iz Krušja. Sutra će  odmeriti snage i Vukašinovac – OFK Draževac i Škriljac- Pobeda.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven − five =