Sedmo mesto za Doru i Marka

Dora Vasić, Ana Vuković, Marko Nikolić i Predrag Kostić predstavljali su Atletski klub „Napredak” na prvom ovogodišnjem Krosu Radio-Televizije Srbije, održanom u Zaječaru u subotu.

U kategoriji učenica šestog razreda na 600 metara, Dora Vasić je zauzela odlično sedmo mesto, dok je Ana Vuković u trci učenica sedmog razreda na 800 metara bila šesnaesta.

U trci seniora na pet hiljada metara, Marko Nikolić je zauzeo sedmo, a Predrag Kostić osmo mesto. Po deset najboljih takmičara u svakoj disciplini nagrađeni su diplomama.

– U nastavku sezone takmičenja u krosu, od naših atletičara očekujem još bolje rezultate i da nam se priključe ostali takmičari koji zbog povreda nisu mogli da učestvuju na ovom nadmetanju – kaže trener AK „Napredak”, Predrag Kostić.

Inače, u 26 trka učestvovalo je 1.587 trkača. Kros serija nastavlja se 13. oktobra u Rekovcu, a završava se 20. oktobra u Šapcu.
Pokrovitelji Krosa RTS-a su Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i gradovi – domaćini ove atletske priredbe.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

8 − 5 =