Radovi u Voždu

Radovi u „Voždu” do kraja godine

Iako su počeli sa mesec dana zakašnjenja, radovi na rekonstrukciji i adaptaciji zgrade Osnovne škole „Vožd Karađorđe” odvijaju se predviđenim tempom, pa se očekuje da ova škola potpuno novo ruho dobije do kraja godine.

Prema rečima direktora škole Milana Veljkovića, u krilu zgrade koje je obuhvaćeno prvom fazom adaptacije, završeni su elektro radovi a po završetku molerskih, uslediće postavljanje podova i zamena stolarije. Ukoliko se nastavi ovom dinamikom, Veljković očekuje da kompletna sanacija bude završena u predviđenom roku, do sredine decembra. Ovu investiciju vrednu 62 miliona dinara, finansira republička Vlada.

Aktuelni radovi uslovili su da učenici od petog do osmog razreda ove osmoletke školsku godinu započnu u prostorijama Aleksinačke gimnazije.

Milan Veljković
U novonastaloj situaciji mi nismo imali drugih rešenja nego da uz saglasnost resornog ministarstva i Skupštine opštine, nastavu organizujemo u poslepodnevnim satima u zgradi gimnazije – kaže Veljković i naglašava da su se učenici potpuno adaptirali na nove uslove što će doprineti da se nastavni proces uspešno završi u prvom polugodištu.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × 2 =