Naslovna KMF

Radnici na petoparcu

U Fudbalskom savezu opštine Aleksinac u jeku su pripreme za organizovanje Biznis lige veterana u malom fudbalu. Kako ističu organizatori, ova liga bi trebalo da okupi zainteresovane fudbalske veterane iz privrednih društva sa teritorija triju opština – Aleksinac, Ražanj i Svrljig.

Leonardo Matic ˗ Pravo nastupa imaće samo igrači koji su zaposleni u firmi koja se prijavila za takmičenje, osim dva bonus igrača koji treba da budu 1999. godište ili mlađi. Nekoliko manjih preduzeća mogu da formiraju zajedničku ekipu, s tim što svako preduzeće preuzima odgovornost za ponašanje svoje ekipe, odnosno igrača na utakmicama. Organizovanjem ovog takmičenja želimo da podstaknemo zaposlene da se rekreativno bave fudbalom, naročito u zimskom periodu ˗ kaže predsednik Fudbalskog saveza opštine Aleksinac, Leonardo Matić.

Kotizacija za takmičenje iznosi 15 hiljada dinara, prijavljivanje ekipa trajaće do 23. novembra, a liga će startovati 1. decembra. Za ekipe koje osvoje prvo, drugo i treće mesto, kao i za najboljeg igrača, najboljeg strelca i najboljeg golmana predviđene su prigodne nagrade u iznosu od 65 odsto od ukupne uplate.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × one =