putevi

Deo puta između Donje i Gornje Peščanice dobija novi asfalt

Aleksinački putari ovih dana, osim što obavljaju redovne aktivnosti poput krpljenja rupa i krčenja rastinja, u pojedinim delovima opštine radi se i na pripremi terena za postavljanje novog asfalta. U toku je i izmena saobraćajne signalizacije u gradu, koju je uslovio novi režim saobraćaja.

putevi

‒ Trenutno radimo na podizanju asfaltnog zastora na delu puta Trnjane-Jakovlje, između Donje i Gornje Peščanice, dužine oko 150 metara, gde će biti izgrađen novi tampon i postavljen novi asfalt – kaže diretor Preduzeća za puteve Miloš Milošević i dodaje da su trenutne aktivnosti putara i krpljenje udarnih rupa na pravcu Trnjane-Jakovlje, sanacija klizišta u Lipovcu i košenje šiblja na putu ka Bradarcu. 

U nastavku redovnog održavanja puteva, koje je zvanično počelo 1. aprila, Putarsko preduzeće nastaviće da radi na krpljenju takozvanih udarnih rupa na ostalim putevima u opštini.

‒ Sledeći pravci su Draževac-Rsovac, Tešica-Draževac i Tešica-Veliki Drenovac. Zatim će se raditi Subotinac-Mozgovo i Bradarac-Rutevac, a potom dolaze na red kraći lokalni putevi, prema Gornjem Adrovcu, Kamenici, Suhotnu i tako dalje – kaže Milošević. 

U narednom periodu, po rečima direktora Preduzeća za puteve, jedna od planiranih aktivnosti je i kopanje jarkova u naseljima Korman i Prćilovica.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

six + 14 =