Šumatovac

Пунa врећа медаља

Укупно 19 медаља – пет златних, шест сребрних и осам бронзаних – то је, ето, више него добар биланс каратиста алексиначког Шуматовца на Купу пријатељства, који је, у организацији Српске карате уније, одржан у недељу у Великој Плани.

Šumatovac 1  Златне медаље у катама појединачно освојили су: Милица Јовановић, Лука Ђорђевић и Лука Алексић. А у катама екипно најсјајније одличје припало је ката тимовима: „Шуматовац 1” који су чиниле: Теодора Павловић, Кристина Павловић и Марија Алексић, и „Шуматовац 2” у коме су били: Лука Ђорђевић, Лука Алексић и Лазар Влајић.

Šumatovac 2Сребрна одличја у катама појединачно припала су: Емини Младеновић, Филипу Ђорђевићу, Јани Ристић, Кристини Павловић и Стефану Стојановићу, а у катама екипно ката тиму „Шуматовац 3” (Милица Јовановић, Јана Ристић, Емина Младеновић).

Бронзане медаље у катама појединачно изборили су: Миљана Влајић, Мартина Ђорђевић, Теодора Павловић, Невена Грујић, Лазар Влајић, Марија Алексић, Новак Вучевић и Иван Удовичић.

‒ На Купу пријатељства наступило је 350 такмичара из 19 клубова. Конкуренција је била врло јака, што је разлог више да будемо поносни на постигнуте резултате ‒ каже председник Карате клуба „Шуматовац”, Дејан Вуксановић.

Иначе, од почетка године до сада каратисти „Шуматовца” учествовали су на три значајна такмичења – на државном првенству у Лајковцу, Гран при турниру у Алексинцу и Купу пријатељства у Великој Плани и освојили 64 медаље, и то 18 златних, 13 сребрних и чак 33 бронзане.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − one =