glumci grupno

Припрема се „Пепељуга”

Након завршеног летњег програма крајем августа, Градско позориште „Театар 91” почело је своју редовну позоришну сезону са припремом нове представе за децу. У питању је представа „Пепељуга” у режији професора Бранка Поповића из Ужица.

Milena Rašić‒ Текст смо добили од нашег сарадника Игора Бојовића, управника позоришта ‘Бошко Буха’ из Београда и ето прилике да нам се у овој новој позоришној сезони укључе и нови сарадници као што је Игор, и као што је професор Бранко ‒ каже Милена Рашић, директорка „Театра 91”, истичући да је Бранко професор на Високој школи у Алексинцу, професор на факултету у Ужицу и Косовској Митровици и некадашњи управник позоришта у Ужицу.

Премијера је планирана крајем октобра, евентуално почетком новембра. У представи су укључени глумци из Крушевца, Јелена Томић, иначе сада већ редовни глумац „Театра 91” и Стеван Здравић, њен колега такође из Крушевца, који је завршио Факултет драмске уметности.

У представи играју Бојан Цветковић Дикси, Срђан Стојадиновић, Зорица Стевановић, Слободанка Живковић, Јелена Томић, Бобан Тодоровић, Нинушка Миливојевић и Стеван Здравић.
Сценографију ради Ненад Неша Живадиновић, а за костиме су задужени Драгана и Душан Ђурић из Ниша, професионални костимографи.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 3 =