Trnjane

Priznanja đacima i radnicima

Učenici i radnici Osnovne škole „Stojan Živković Stole” u Trnjanu, juče su obeležili Dan škole. Tim povodom, u prisustvu brojnih zvanica i gostiju, među kojima je bio i predsednik Skupštine opštine Aleksinac Grujica Veljković, održana je svečana priredba na kojoj su učenicima i radnicima škole uručene zahvalnice i priznanja.

Govoreći na svečanosti, direktor škole Saša Anđelković je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje su učenici i nastavnici postigli na takmičenjima i naglasio da je ove školske godine više od sedamdeset učenika, ili 23 odsto, učestvovalo i osvajalo nagrade na različitim nadmetanjima od opštinskog do republičkog nivoa.

Trnjane

‒ Svake školske godine se trudimo da nadograđujemo i osavremenimo ono što imamo i tako stvorimo bolje uslove za rad, kako bi, pre svega, učenici osmog razreda imali dobru osnovu za dalje školovanje. U odnosu na prethodnu, ove školske godine smo upisali desetak učenika manje. Na sreću, postoji tendencija blagog porasta, tako da ćemo narednih nekoliko godina imati okviran broj đaka kao i sada, rekao je za Radio Aleksinac direktor škole, Saša Anđelković. 

Trnjane

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × one =