detalj sa utakmice

Prvi poraz Subotinčana

U devetom kolu Zone istok fudbaleri Moravice na svom igralištu u Suboticu poraženi su od Đerdapa iz Kladova sa 1:3. To je prvi poraz izabranika trenera Slavčeta Nikolića u jesenjem šampionatu. Sa 1:0 izgubio je i Rudar Alpos koji je igrao u Zaječaru protiv novajlije u zoni, ekipe Kablova.

Evo i ostalih rezultata: Brodoremont – Svrljig 1:0, Hajduk Veljko – Šarbanovac 0:0, Timočanin – Malošište 4:3, BSK – Zaplanjac 1:2, pobeda gostiju iz Gadžinog Hana, Bukovik – Naša krila 2:1 i Sloga – Majdanpek 1:1.

Na tabeli i dalje vodi Zaplanjac sada sa 22 boda, Moravica i Bukovik zauzimaju drugo, odnosno treće mesto sa po 18 bodova, dok je Rudar Alpos na 14. poziciji sa sedam bodova.

Remi Palilule u Aleksincu

Na gostovanju u Orljanu ekipa Sloge iz Kormana poražena je rezultatom 0:5, Palilula je u Aleksincu podelila bodove sa Rasovačom (1:1), dok je Jedinstvo iz Grejača na gostovanju u Čapljincu poraženo od ekipe Radničkog sa 2:1.U komšijskom derbiju u Žitkovcu ceo plen osvojila Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša koja je slavila sa 0:3.

FK Palilula
ekipa FK Palilule

Ostali rezultati: Radnički ( Kočane) – Mladost (Batušinac) 2:2, Doljevac – Moravac (Čečina) 4:1, Moravac (Zaplanjska Toponica) – Dobrič 2:1i Zemljoradnik – Naisus 5:3.

Orljane je na čelnoj poziciji sa 24 boda, a Palilula na 5. mestu sa 17 bodova, Crvena zvezda zauzima 10. mesto sa 10 bodova; Jedinstvo je na 11. poziciji sa devet bodova, koliko ima i Sloga na 12. mestu, dok je Morava na samom dnu tabele bez bodova.

Na dve utakmice – 17 golova!

Na osam utakmica u osmom kolu Opštinske fudbalske lige postignuto je 27 golova, ili u proseku 3,37 po utakmici. Interesantan je svakako podatak da je u ovom kolu na dve utakmice postignuto čak 17 golova. Tako je OFK Sloga iz Dobrujevica sa 9:0 slavila u Mozgovu protiv ekipe Tempa, dok je Jastrebac iz Tešice porazio Pobedu sa 8:0. Lideri prvenstva, Borac iz Trnjana i Napredak iz Krušja, zabeležili su nove pobede. Borac je sa 2:0 savladao ekipu Poleta iz Vitoševca, a Napredak je pobedio novajliju, ekipu Škriljca, sa 1:0. Za vodećim ekipama ne posustaje ni OFK Napredak 1929 koji je sa 3:0 pobedio ekipu Gredetina.

OFK Sloga iz Dobrujevca
OFK Sloga iz Dobrujevca

Ostali rezultati: OFK Rutevac – Vukašinovac 1: 0, Polet (R) – Jedinstvo (B) 1:0 i Ratar – OFK Draževac 0:2.

Sa po 22 boda na tabeli vode Borac i Napredak iz Krušja. OFK „Napredak 1929” je na trećem mestu sa bodom manje, a zatim slede: na 4. poziciji OFK Sloga sa 16, na 5. i 6. mestu su Jastrebac i OFK Rutevac sa po 14 bodova, itd.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − six =