OK Aleksinac

Празнични викенд у знаку спорта

КОШАРКА

У склопу 6. кола Друге лиге Србије, кошаркаши Напредак Босфоруса сутра гостују Новом Пазару. Ривали имају по седам бодова, с тим што је Нови Пазар на деветом, а Напредак на 10. месту.

Кошаркаши Јастреба, који су синоћ на свом паркету поражени од екипе Димитровграда са 68:91, играју сутра у Нишу против истоимене екипе. Реч је о утакмици седмог кола Прве међурегионалне лиге – Исток.

РУКОМЕТ

Рукометаши Алексинца сутра дочекују екипу БСК Хеба из Бујановца, у оквиру седмог кола Прве лиге – Исток. Меч се игра од 19 сати у Хали спортова.

rukomet

ОДБОЈКА

У петом колу Друге лиге – Исток, одбојкашице Алексинца у недељу ће угостити екипу Пирота. Утакмица је на програму од 16 сати у Хали спортова.

ФУДБАЛ

Дерби 13. кола Зоне Исток игра се у Суботинцу између фудбалера Моравице и Шарбановца. Ривали имају по 21 бод, а због лошије гол-разлике Моравица је на четвртом, а Шарбановац на другом месту. Утакмица се игра у недељу од 13:30 сати.

Истог дана, наш други зонаш, Рудар Алпос, гостује Хајдук Вељку.

У Нишавској окружној лиги овог викенда на програму су мечеви 13. кола. Комшијски дерби у Житковцу између Мораве и Јединства из Грејача игра се у недељу од 13:30 сати. Истог дана и у исто време Црвена звезда из Горњег Љубеша у Трњану ће поделити мегдан са Моравцем из Чечине. Екипа Слоге из Кормана путује у Кочане, где ће играти са Радничким, док ће Палилула у Чапљинцу одмерити снаге са тамошњим Радничким.

Реч-две и о утакмицама 12. кола Општинске лиге.

Сутра од 13:30 у Алексинцу се састају ОФК Напредак 1929 и Полет из Витошевца. У исто време у Гредетину ће играти Напредак 2012 из Крушја и Јединство из Бобовишта, а у Радевцу Полет и Темпо.

У недељу од 11 сати ривали су: ОФК РутевацБорац, РатарВукашиновац и ОФК ДражевацШкриљац. Од 13:30 играју се још две утакмице и то: ЈастребацОФК Слога и ПобедаГредетин.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three − two =