Православни Келти у Алексинцу

Своје оволетње активности што кроз „Алексиначки летњи фестивал” што кроз друге садржаје, Центар за културу и уметност крунисаће рок концертом у петак, 31. августа на стадиону за мале спортове од 20 сати и 30 минута.

AL Rock Fest - Slika u tekstu– Радујемо се што на овогодишњем „Аl Rock Festu” можемо да угостимо три квалитетна бенда као што су ЗАА, Човек без слуха и Ортодокс Келтс. Очекујемо да ће нас и време послужити и да ће ово последње вече распуста бити пријатно за излазак. Овај програм на отвореном је нека врста захвалности нашим младим суграђанима што прате акције Центра за културу и уметност – каже директорка ове установе, Маја Радоман Цветићанин.

Јесењи пакет културних садржаја Центра за културу и уметност отвориће 7. септембра изложба скулптура и филмске пројекције 8. и 9. септембра, а потом ће уследити и изложбе о Тихомиру Ђорђевићу и Ристи Прендићу, традиционални „Дани алексиначке културе” на којима ће учешће узети сва заинтересована удружења и представници алексиначке културе.

За крај месеца, према речима Маје Радоман Цветићанин планирано је вече посвећено Тихомиру Ђорђевићу када ће бити и додељена новоустановљена награда која носи име овог знаменитог Алексинчанина.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × one =