saobraćaj

Pored Doma zdravlja samo u jednom smeru

Prema novoj regulaciji saobraćaja, u gradu je juče došlo do izmene režima, pa su neke ulice postale jednosmerne. Mi ćemo u narednim danima ukazivati na odvijanje saobraćaja po novim propisima u pojedinim delovima grada. Tako je saobraćaj u zoni gde se nalazi Dom zdravlja doživeo promene.

Ulica Drakčeta Milovanovića, koja vodi ka bolnici, od Doma zdravlja do ulice Borislava Stevanovića (ulica koja je veza prema pijaci) biće jednosmerna, a odatle prema bolnici dvosmerna.

saobraćaj
Deonica kod Doma zdravlja od sada jednosmerna
saobraćaj
Do skretanja ulevo (na fotografiji) jednosmerno, nadalje dvosmerno

 

 

 

 

 

 

 

Vozači koji se kreću ulicom Drakčeta Milovanovića moći će da skrenu u ulicu Borislava Stevanovića koja je takođe jednosmerna.

saobraćaj
Znak zabrane neadekvatno postavljen, smatraju vozači 

Osim retkih slučajeva, vozači su se već privikli na novu signalizaciju i smatraju da je ovakav protok saobraćaja logičan. Međutim, ukazali su na propust prilikom postavljanja signalizacije, smatrajući da znak zabrane saobraćaja u ulici Drakčeta Milovanovića treba da stoji na desnoj strani kolovoza, a ne na levoj, kako je sada. Mi smo kontaktirali nadležne službe i dobili obećanja da će ovaj propust biti otklonjen u najskorije vreme.

saobraćaj
Nema više znaka STOP

Ovakvim rešenjem ubrzaće se i saobraćaj u jednosmernoj ulici Dušana Trivunca pošto vozači više neće morati da se zaustavljaju na raskrsnici kod Doma zdravlja, jer je pravo prvenstva prolaza sada na njihovoj strani.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × 3 =