Poraz OFK Napretka u derbiju

Derbi sedmog kolo Okružne fudbalske lige između Rasovače i OFK Napretka 1929 iz Aleksinca pripao je Rasovači koja je slavila sa 3:0. Na gostovanju u Čečini žitkovačka Morava je pobedila tim Moravca sa 0:3. Sloga iz Kormana je u Kočanu poražena od Radničkog sa 4:1.

U Aleksincu Palilula je protiv Radničkog iz Čapljinca igrala nerešeno, 2:2. U Gredetinu Napredak 2012 iz Krušja je poražen sa 2:3 od Moravca iz Zaplanjske Toponice, dok je Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša u Trnjanu slavila protiv Padine sa 3:1. U Rožini Naisus je sa 5:0 pobedio tim Doljevca, a u Batušincu Mladost je sa 3:0 savladala Elid iz Doljeg Dušnika.

Meč između Jedinstva iz Grejača i Zemljoradnika iz Balajinca registrovan je službenim rezultatom (0:3) u korist gostiju, jer su Grejačani odustali od takmičenja.

Na čelu tabele sa 18 bodova je Rasovača, a kada je reč o ekipama sa područja aleksinačke opštine, plasman je sledeći: Morava i OFK Napredak 1929 su na četvrtom, odnosno petom mestu sa po 15 bodova. Palilula je sedma sa četiri boda manje, Napredak 2012 je na 11. mestu sa sedam bodova, koliko ima i Crvena zvezda na 12. poziciji. Sa šest bodova Sloga iz Kormana je na 16. mestu.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 1 =