KMF Aleksinac 2015

Poraz Aleksinčana u Sokobanji

Na gostovanju u Sokobanji, u revanš utakmici finala Kup takmičenja u futsalu, ekipa Kluba malog fudbala „Aleksinac 2015” poražena je od domaćeg „Ozrena” sa 6:2.

Boljom i efikasnijom igrom, naročito u drugom delu utakmice, Sokobanjčani su uspeli da anuliraju prednost gostiju iz prvog susreta od 4:3 i osvoje pobednički pehar. To je najveći uspeh u istoriji ovog fudbalskog kolektiva koji postoji nešto manje od tri godine.

Što se Aleksinčana tiče, može se reći da je to bilo bledo izdanje izabranika trenera Aleksandra Zemljaka. Imali su „kraću” klupu, nastupili su bez dvojice standardnih provotimaca, Nikole Kostića i Miloša Stankovića, pa su to, po svoj prilici, neki od razloga za ovaj poraz.

KMF Ozren Sokobanja
KMF Ozren Sokobanja

Ozren – Aleksinac 6:2 (1:0) 

Sportska hala Sokobanja. Gledalaca: oko 150. Sudije: Bratislav Jović, Ivan Stanković (obojica iz Niša). Strelci: 1:0 Gocić u 7, 1:1 Janković u 23, 2:1 Arsić u 24, 3:1 Arsić u 33, 3:2 Stojanov u 34, 4:2 Lazarević u 35, 5:2 Arsić u 37, 6:2 Lazarević u 37. minutu.

OZREN: STOJKOVIĆ, BOGDANOVIĆ, ARSIĆ, GOCIĆ, DABARČIĆ, Milovanović, Stamenković, Nedeljković, Bogosavljević, Lazarević, Milošević, Filipović.

„ALEKSINAC 2015”: PETKOVIĆ, LOVRENČIĆ, JANKOVIĆ, STOJMENOVIĆ, LAZIĆ, Golubović, Ljubisavljević, Stojanov, Čudić.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 4 =