detalj sa utakmice

Palilulci brojali do osam

U drugom kolu Kupa Fudbalskog saveza opštine Aleksinac, koje je odigrano 27. i 28. septembra, prava kiša golova – na šest mečeva postignuto je 38 pogodaka ili u proseku nešto više od šest po utakmici.

Najviše golova, čak deset, postignuto je u Žitkovcu. Podmlađena ekipa aleksinačkog OFK „Napretka 1929” sa 8:2 slavila je protiv Morave. U Aleksincu, raspoloženi strelci Palilule do vrha su napunili mrežu ekipe Škriljca iz Bradarca. U listu strelaca Nikola Denić se upisao dva puta, a po jedan gol postigli su Novković, Nenad Radojković, Mišić, Jevtić, Svetozarević i Lazić.

FK Palilula
FK Palilula

U regularnom toku susret prvih komšija, Vukašinovca i Rutevca, okončan je bez pobednika – 0:0, a u izvođenju penala sreća je više bila na strani domaćina – 4:3. I u Gredetinu, gde je gostovao Ratar iz Gornje Peščanice, bilo je nerešeno – 3:3, a posle izvođenja jedanaesteraca više su se radovali gosti – 3:4.

U Trnjanu – pukla petarda: BoracCrvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša 0:5! Interesantan je svakako podatak da su „crveno-beli” nastupili sa devet igrača. Po dva gola postigli su Lazarević i Miljan Radojković, a jedanput je mrežu zatresao Marko Todorović. U meču između Jedinstva iz Grejača i Jastrepca iz Tešice sa 1:0 slavili su Grejačani.

Plasman u treće kolo Kupa FSO, dakle, izborili su: OFK „Napredak 1929”, Palilula, Vukašinovac, Ratar, Crvena zvezda i Jedinstvo (GVD). Njima će se priključiti i zonaši: Moravica, Rudar Alpos, Bukovik i Svrljig.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 + twelve =