saobraćaj

Pažnja: Nove jednosmerne ulice u gradu

Na osnovi predloga Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Aleksinac doneta je odluka o novoj regulaciji saobraćaja u gradu. Promena režima saobraćaja na ulicama počeće da se primenjuje od sutra zamenom saobraćajne signalizacije.

Aleksinac

Od sutra će deo ulica Drakčeta Milovanovića pored Doma zdravlja biti jednosmerna i to u pravcu od raskrsnice sa ulicom Dušana Trivunca pa do veze između Drakčeta Milovanovića i Majora Tepića. I ta veza će promeniti smer od Drakčeta Milovanovića do Majora Tepića. Zatim, ulica Majora Tepića će biti jednosmerna od glavne ulice Knjaza Miloša, kod bivše Bašte, pa celokupnom svojom dužinom, do raskrsnice sa ulicom Vojske Jugoslavije. Takođe, deo ulice Vuka Kradžića pored pijace će biti jednosmeran u pravcu od ulice Dušana Trivunca do raskrsnice sa ulicom Majora Tepića.

Još jedna bitna promena je prvenstvo prolaza u raskrsnicama, pa će tako ulica Tihomira Đorđevića, poznatija kao Beogradski drum, imati prvenstvo naspram ulica 7. juli i Dušana Trivunca.

saobraćaj
Od sutra novi saobraćajni znaci 

Po novom režimu saobraćaja sav teretni saobraćaj se izbacuje iz centra grada, pa će tako svi kamioni biti preusmeravani starim autoputem i ulicom Tihomira Đorđevića ka Sokobanji. Do mosta na Moravici mogu ući samo kamioni koji voze za industrijsku zonu u ulici Petra Zeca.

 

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine − two =