Hala 21

OTIS: Đurić nije izboden u hali

Nakon pisanja pojedinih medija o incidentu koji se dogodio sinoć, kada je izboden predsednik Ženskog rukometnog kluba Aleksinac Nenad Đurić, oglasila se Opštinska organizacija za turizam i sport. U saopštenju se naglašava da se incident dogodio u blizini sportske hale, a ne unutar nje, kako su „spektakulrano” preneli pojedini mediji.

‒ Predsednik ženskog rukometnog kluba Nenad Đurić je nakon završetka svojih administrativnih obaveza u sportskoj hali krenuo kući. Nažalost, bio je sačekan i napadnut od strane NN lica van sportske hale. Zatim se Đurić povređen vratio u halu i uplašio decu – stoji u saopštenju.

Kako je dalje navedeno, sportisti koji su u to vreme imali trening obavestili su hitnu pomoć i policiju i ranjeni je brzo zbrinut.

Prema pisanju medija, Nenada Đurića sinoć oko 20:30 napala je grupa od četiri napadača od koji je jedan bio naoružan nožem. Prema informacijama dobijenim iz Kliničkog centra Niš, ranjeni je zadobio povrede grudnog koša, ali je njegovo zdravstveno stanje trenutno stabilno i nije u životnoj opasnosti, preneli su mediji.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 + 2 =