Memorijalni turnir

Ode pehar u Ćićevac

Jubilarni, deseti po redu Memorijal „Slobodan Jovanović Banana”, u znak sećanja na ovog vrsnog fudbalera Napretka, možda najboljeg u skoro devet decenija dugoj istoriji kluba, održan je u petak u Hali sportova. Na okupu su opet bili stari fudbalski znanci i dugogodišnji prijatelji – veterani aleksinačkog Napretka, Ozrena iz Sokobanje i Sloge iz Ćićevca.

Memorijalni turnir

Najpre je Sloga sa 2:0 savladala tim Ozrena, da bi potom Sokobanjčani rezultatom 2:1 pobedili Aleksinčane. U trećem meču Sloga je sa 3:1 slavila protiv Napretka i tako stigla do pobedničkog pehara. Drugo mesto pripalo je Ozrenu, a treće Napretku.

Sve ekipe nagrađene su peharima i diplomama koje je obezbedio Sportski savez opštine Aleksinac, a nagrade su uručili sinovi pokojnog Slobodana Jovanovića Banane, Miloš i Dušan.
Interesantno je svakako bilo i „treće poluvreme” u jednom od aleksinačkih restorana. Veče je proteklo uz TV prenos fudbalske utakmice sa Svetskog prvenstva u Rusiji između Srbije i Švajcarske i gromoglasno i euforično navijanje za naše „orlove”.

Aleksinac, 22. jun. Hala sportova. Gledalaca: 20. Sudije: Goran Dinčić, Bratislav Živić (Aleksinac).

Napredak

NAPREDAK: Miletić, Jonić, Ranđelović, Karić, Mladenović, Milovanović, Momčilović, Jovanović.

Sloga

SLOGA: Miljković, Rajić, Todorović, Milosavljević, Čukić, Maksimović, Grujić, Milanović, Kovačević.

Ozren

OZREN: Stevanović, Milenković, Lepojević, Jovanović, Frankulović, Jocić, Bojić, Gavrilović.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − 17 =