OFK Napredak

Nemanja (opet) prvi golgeter

Najbolji strelac Opštinske fudbalske lige u minulom prvenstvu bio je Nemanja Radivojević, centarfor OFK Napretka 1929 iz Aleksinca, ekipe koja je sa 71 bodom osvojila prvo mesto i direktno se plasirala u Okružnu ligu. Na 26 utakmica njegova ekipa postigla čak 92 gola, odnosno 3,53 po meču, dok je Radivojević protivničke golmane 23 puta primorao na kapitulaciju.

Nemanja Radivojević– Skoro svi golovi koje sam postigao su plod kolektivne igre, tako da bih se ovom prilikom zahvalio ekipi na odličnoj saradnji, jer su mi moji saigrači direktno pomogli da dođem do titule najboljeg strelca. I pre tri godine, kada sam igrao za moj matični klub Jedinstvo iz Bobovišta, bio sam najbolji strelac Opštinske lige sa 34 pogotka. Interesantno je da je Jedinstvo te godine bilo opštinski šampion i plasirao se u Okružnu ligu, baš kao i sada OFK Napredak – veli Nemanja.

Inače, drugo mesto na listi strelaca Opštinske lige dele trojica igrača koji su postigli po 19 pogodaka – Aleksandar Petrović, član Napretka 2012 iz Krušja, kao i Ivan Jovanović i Nemanja Tasić, fudbaleri OFK Sloge iz Dobrujevca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven − 3 =