Džudo Aleksinac

Najsjajnije odličje za Anđelu, Lazaru srebro

Na Prvenstvu centralne Srbije u džudou, koje je održano u Boru, mladi takmičari Džudo kluba „Aleksinac” osvojili su jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju. U konkurenciji mlađih pionirki najsjajnije odličje osvojila je Anđela Nikolić, dok je Lazar Stanković u konkurenciji mlađih pionira osvojio drugo mesto i srebrnu medalju.

Džudo klub Aleksinac
Ovi rezultati su došli baš u pravom trenutku pred Prvenstvo Srbije koje se narednog vikenda održava u Zrenjaninu. To znači da će naši takmičari imati dobre startne pozicije u borbi za medalje ‒ kaže Bojana Stanković, trener Džudo kluba „Aleksinac“. – Lane su naši takmičari na državnom prvenstvu osvojili dva treća mesta, a ove godine ciljamo najviši plasman. Konkurencija će biti žestoka, jer na prvenstvu učestvuju po četiri najbolja takmičara sa šampionata centralne Srbije, Beograda i Vojvodine ‒ naglašava Bojana Stankovićeva.

Istog dana u Boru je održano i treće izborno nadmetanje za starije poletarce, na kome je Aleksinčanka Janja Zdravković osvojila treće mesto. Na prethodna dva turnira bila je prva, tako da ima najveće šanse da na četvrtom izbornom takmičenju osvoji pehar i bude proglašena za najbolju takmičarku u 2017. godini.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen − 1 =