Džudo Aleksinac

Најсјајније одличје за Анђелу, Лазару сребро

На Првенству централне Србије у џудоу, које је одржано у Бору, млади такмичари Џудо клуба „Алексинац” освојили су једну златну и једну сребрну медаљу. У конкуренцији млађих пионирки најсјајније одличје освојила је Анђела Николић, док је Лазар Станковић у конкуренцији млађих пионира освојио друго место и сребрну медаљу.

Džudo klub Aleksinac
Ови резултати су дошли баш у правом тренутку пред Првенство Србије које се наредног викенда одржава у Зрењанину. То значи да ће наши такмичари имати добре стартне позиције у борби за медаље ‒ каже Бојана Станковић, тренер Џудо клуба „Алексинац“. – Лане су наши такмичари на државном првенству освојили два трећа места, а ове године циљамо највиши пласман. Конкуренција ће бити жестока, јер на првенству учествују по четири најбоља такмичара са шампионата централне Србије, Београда и Војводине ‒ наглашава Бојана Станковићева.

Истог дана у Бору је одржано и треће изборно надметање за старије полетарце, на коме је Алексинчанка Јања Здравковић освојила треће место. На претходна два турнира била је прва, тако да има највеће шансе да на четвртом изборном такмичењу освоји пехар и буде проглашена за најбољу такмичарку у 2017. години.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one − 1 =