Најбоље јуниорке стижу у Алексинац

Од петка до недеље (11. – 13. мај) у овдашњој Хали спортова одржаће се завршни финални турнир Рода јуниорске лиге Србије у категорији јуниорки. Како је најављено, на турниру ће учествовати осам екипа, и то: Новосадска ЖКА из Новог Сада, Сврљиг, Црвена звезда из Београда, Челарево, Пролетер 023 из Зрењанина, Раднички 2016 из Крагујевца, Радивој Кораћ из Београда и Шабац.

Bojan Mladenović
Бојан Младеновић, председник Спортског савеза општине

‒ Прихватили смо иницијативу Кошаркашког савеза Србије да будемо домаћини ове својеврсне смотре најбољих екипа у конкуренцији јуниорки ‒ каже председник Спортског савеза општине Бојан Младеновић. – У организацији турнира помогла нам је Скупштина општине, Општинска организација за туризам и спорт и неколико донатора. 

plakat Првог дана, дакле у петак, од 14 сати састају се Новосадска ЖКА Сврљиг, а два сата касније снаге ће одмерити Радивој КораћШабац. Свечано отварање турнира планирано је у 17 сати и 30 минута. У 18 и 15 турнир се наставља утакмицом између Црвене звезде и Челарева, а у 20 и 15 на програму је меч Пролетер 023Раднички 2016.

У суботу се играју две полуфиналне утакмице – прва од 16:30, а друга од 19 сати. Сутрадан, од 13:30 сати игра се меч за треће место, а у 16 сати почиње финални сусрет.

Победник финалног турнира у категорији јуниорки постаће уједно и првак у сезони 2017/18.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − one =