ženski razgovori

Мушко-женски разговори

Ја сам, у почетку, контролисала свог мужа. Међутим, или ја то не умем да радим или немам среће, тако да никад нисам знала јесам ли га ухватила или нисам. Јер кад год ја мислим да сам га у нечему ухватила он ми после све објасни… и ја испаднем глупа, и још после морам да му се извињавам. И зато још више избегавам да га контролишем. Једном сам га затекла како се са неком комшиницом љуби у лифту. Он ми после објасни да је била опклада.
Други пут сам му у џепу нашла фотографију неке жене са плаже, у купаћем костиму.
Ја га питам шта је то, а он ми каже како је то једно женско ђубре и да је баш понео ту фотографију да ми је покаже… Да видим жену која је напустила неког његовог најбољег друга.
И увек тако. Ја га ухватим или мислим да сам га ухватила, а он ми објасни да сам у заблуди. А пошто жена никада не може да зна да ли је нешто истина – или није – ја сам решила да избегавам такве ствари. Лакше ми је тако!” 

Ово је један од монолога из чувене представе „Женски разговори” Душана Радовића која је присутна на позоришној сцени готово тридесет година. Овај комад који је изнова занимљив и увек изазива салве смеха код публике, биће одигран сутра на сцени Дома културе. Луцидни Радовић нам открива један узбудљив и прикривен живот који свакодневно живимо и ситуације у којима ће се неко од нас кад-тад наћи.
Како изгледају мушко женски односи и сукоби, у представи која је конципирана тако да глумци комуницирају са гледалиштем, алексиначкој публици ће дочарати Светлана Цеца Бојковић, Весна Чипчић и Милан Цаци Михаиловић.
Почетак представе је у 20 сати.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + 4 =