Morava preuzela tron!

U vanrednom, osmom kolu Okružne fudbalske lige, odigranom juče, OFK Napredak 1929 je u Aleksincu sa 2:1 pobedio ekipu Moravca iz Čečine. Oba gola za Aleksinčane postigao je mladi i perspektivni Novak Stojanović – prvi u 13, a drugi iz penala u 20. minutu. Gosti su smanjili u 68. minutu preko Tošića.

U Žitkovcu prava goleada: MoravaNaisus iz Rožine 6:0! Mrežu gostiju načeo je Milan Vasić u 20. minutu, da bi minut pre kraja prvog poluvremena Jovan Milošević povisio na 2:0. U drugom delu Martin Ristić je čak četiri puta (jedanput iz penala) primorao golmana gostiju Stoiljkovića na kapitulaciju. Inače, pre početka utakmice žitkovački fudbaleri izneli su transparent sa porukom podrške svom klupskom drugu Vladimiru Stanišiću Mesiju.

Od ekipa sa područja aleksinačke opštine, u ovom kolu tri nova boda osvojila je i Sloga koja je u Kormanu sa 3:1 savladala Zemljoradnika iz Balajinca.

Na gostovanju u Čapljincu, Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša je poražena sa 6:2 od Radničkog, Napredak 2012 iz Krušja izgubio je u Padini sa 2:1 od istoimene ekipe, a najveće iznenađenje dogodilo se u Kočanu gde je Radnički sa 2:1 savladao lidera prvenstva, Rasovaču.

Meč u Zaplanjskoj Toponici između Moravca i Mladosti iz Batušinca završen je bez pobednika – 1:1.

Utakmica u Doljevcu između istoimene ekipe i Palilule iz Aleksinca igra se danas.

Posle ovog kola vodeću poziciju preuzela je žitkovačka Morava sa 18 bodova. Sa istim brojem bodova, ali slabijom gol-razlikom, na drugom mestu je Rasovača, a na trećem OFK Napredak 1929, i tako dalje.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 − seventeen =