Морава преузела трон!

У ванредном, осмом колу Окружне фудбалске лиге, одиграном јуче, ОФК Напредак 1929 је у Алексинцу са 2:1 победио екипу Моравца из Чечине. Оба гола за Алексинчане постигао је млади и перспективни Новак Стојановић – први у 13, а други из пенала у 20. минуту. Гости су смањили у 68. минуту преко Тошића.

У Житковцу права голеада: МораваНаисус из Рожине 6:0! Мрежу гостију начео је Милан Васић у 20. минуту, да би минут пре краја првог полувремена Јован Милошевић повисио на 2:0. У другом делу Мартин Ристић је чак четири пута (једанпут из пенала) приморао голмана гостију Стоиљковића на капитулацију. Иначе, пре почетка утакмице житковачки фудбалери изнели су транспарент са поруком подршке свом клупском другу Владимиру Станишићу Месију.

Од екипа са подручја алексиначке општине, у овом колу три нова бода освојила је и Слога која је у Корману са 3:1 савладала Земљорадника из Балајинца.

На гостовању у Чапљинцу, Црвена звезда из Горњег Љубеша је поражена са 6:2 од Радничког, Напредак 2012 из Крушја изгубио је у Падини са 2:1 од истоимене екипе, а највеће изненађење догодило се у Кочану где је Раднички са 2:1 савладао лидера првенства, Расовачу.

Меч у Заплањској Топоници између Моравца и Младости из Батушинца завршен је без победника – 1:1.

Утакмица у Дољевцу између истоимене екипе и Палилуле из Алексинца игра се данас.

После овог кола водећу позицију преузела је житковачка Морава са 18 бодова. Са истим бројем бодова, али слабијом гол-разликом, на другом месту је Расовача, а на трећем ОФК Напредак 1929, и тако даље.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − three =