Teatar 91

„Mi čekamo bebu” u četvrtak

Šta se sve dešava dok mladi bračni par čeka bebu i zašto su više u panici familija i komšiluk nego sami roditelji? Odgovor na ovo pitanje daće Gradsko pozorište „Teatar 91” u četvrtak, 15. marta, u sali Doma kulture na premijernom izvođenju predstave „Mi čekamo bebu”. Ovaj komad Stevana Koprivice igran je u mnogim pozorištima širom Srbije, a zanimljivo je da je i pre gotovo dve decenije bio na repertoaru gradskog pozorišta.

‒ Zbog svega što se događalo 1999. godine, ova komedije nije puno igrana, pa smo odlučili da je obnovimo i vratimo na repertoar i da sa njom otvorimo prolećni deo pozorišne sezone 2017/2018 – kaže direktorka Gradskog pozorišta „Teatar 91” Milena Rašić.

Pored „prvotimaca” Teatra 91, Ninuške Stojanović, Slobodanke Živković, Bobana Todorovića, Bojana Cvetkovića, Zorice Stevanović i Srđana Stojadinovića, reditelj Dragoslav Ranđelović je angažovao i gostujuće glumce, Jelenu Tomić iz Kruševca i Marka Vučkovića iz Paraćina, a prvi put na sceni će se pojaviti i Aleksinčanka Marija Radić Dimitrijević.

Početak predstave je u 20 časova, a ulaznica je 300 dinara.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen − 4 =