Meč pun varnica i oštrih duela

Derbi 5. kola Regionalne futsal lige, odigran u Zaječaru između ekipa „Timok 2013” i „Aleksinac 2015”, protekao je u vrlo borbenoj i oštroj igri. Iako su imali prednost od dva gola, Aleksinčani ipak nisu odoleli napadima Zaječaraca koji su u samom finišu utakmice uspeli da poravnaju rezultat na 2:2 i tako izbore jedan bod.

Utakmica je bila borbena sa dosta varnica i oštrih duela, na momente čak na granici sportske i korektne igre. Najvažnije je ipak da smo se na kraju svi sportski pozdravili i čestitali jedni drugima na prikazanoj igri. Čestitke igračima i trenerima na osvojenom bodu u Zaječaru ‒ kaže predsednik KMF „Aleksinac 2015”, Leonardo Matić.

I posle ovog kola nastavljena je mrtva trka za titulu jesenjeg šampiona. I Aleksinčani i Zaječarci opet dele prvo i drugo mesto, imaju po 13 bodova i istu gol razliku (+18).
U narednom kolu izabranici trenera Aleksandra Zemljaka opet igraju u gostima. Rival im je „Babušnica 2011”, ekipa koja je trenutno na pretposlednjem, 9. mestu bez bodova.

futsal
Timok – Aleksinac 2:2 (1:2)

SPC Timok Zaječar. Gledalaca: oko 100. Sudije: Aleksandar Minić (Knjaževac), Stevan Lazarević (Niš). Strelci: 0:1 Kostić u 5, 0:2 Janković u 7, 1:2 Cvetković u 19, 2:2 Bućin u 38. minutu. Žuti kartoni: Cvetković (Timok 2013), Stanković, Lovrenčić (Aleksinac 2015).

„TIMOK 2013”: PIVLJANIN, CVETKOVIĆ, PETROVIĆ, SPASOVSKI, BUĆIN, Ristić, Mladenović, Lisulović, Rajković, Ćatić, Lukić, Petković, Brkić.

„ALEKSINAC 2015”: PETKOVIĆ, STOJANOV, STOIMENOVIĆ, STANKOVIĆ, KOSTIĆ, Mitić, Zemljak, Lazić, Janković, Golubović, Lovrenčić, Ljubisavljević.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × three =