Za Sokobanju i dalje kroz glavnu ulicu

Saobraćaj u delu Ulice vojske Jugoslavije, od skretanja kod mosta na Moravici do novoizgrađene ulice pored stadiona, i dalje je privremeno obustavljen zbog izgradnje kanalizacije u Ulici 7. juli.

Vozila, koja u grad dolaze preko mosta, nastavljaju glavnom ulicom do Ulice majora Tepića (kod sata). Oni koji idu prema Sokobanji skreću desno i uključuju se u ulicu 7. jula, koja trenutno nije asfaltirana. Vozila koja žele prema pijaci, kao i do sada, skreću levo.
Vozači koji ulaze u raskrsnicu ulica Dušana Trivunca i Majora Tepića, trebalo bi da obrate pažnju da ako žele da izađu iz grada nastave kretanje pravo, iako je dozvoljeno skretanje i levo, jer kod sledeće raskrnice nemaju mogućnost da nastave put skretanjem udesno pošto je trenutno taj deo ulice Knjaza Miloša zabranjen za saobraćaj iz tog pravca jer je ulica jednosmerna.

ulica Knjaza Miloša
Iako je izvođač ovih radova ranije najavio da će predviđeni poslovi biti završeni tokom vikenda, zatražio je dodatno vreme za postavljanje kanalizacije, pa će, prema sadašnjim informacijama, ovakav režim saobraćaja biti na snazi do utorka, 17. oktobra u 7 sati.

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × 4 =