zatvorene ulice

Zatvoreno nekoliko gradskih ulica

U pojedinim ulicama u Aleksincu od jutros je na snazi novi režim saobraćaja, uslovljen pripremama i održavanjem republičkog obeležavanja 19. godišnjice NATO bombardovanja Srbije.

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima opštine Aleksinac doneo je zaključak da se delovi nekih ulica u centru grada zatvore za saobraćaj. Po ovoj odluci, zatvorena je Ulica Dušana Trivunca (od Tihomira Đorđevića do Ulice Drakčeta Milovanovića), zatim glavna ulica Knjaza Miloša, od Ulice Tihomira Đorđevića do Ulice Momčila Popovića, tačnije od zgrade opštine do Poštanske štedionice. Za saobraćaj je zatvoren i deo Ulice Momčila Popovića, između ulica 7. jula i 13. oktobra.

zatvorene ulice
Crvenom bojom označene su zatvorene ulice (skicu pripremila redakcija) 

Takođe, u Ulici 7. jula izvršiće se pokrivanje svih saobraćajnih znakova. Ova odluka stupila je na snagu danas od 11 časova i, prema nekim našim nezvaničnim informacijama, trajaće do nedelje.

I pored naših napora da nam nadležni objasne šta znači pokrivanje znakova u Ulici 7. jula za režim saobraćaja, nismo uspeli da dobijemo konkretan odgovor.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 − 12 =