Žitkovčani brojali do sedam

U komšijskom derbiju u Aleksincu, OFK Napredak 1929 je sa 3:0 pobedio Slogu iz Kormana, dok je žitkovačka Morava na gostovanju u Kočanu protiv Radničkog trijumfovala čak sa 7:1! Na utakmici je briljirao Martin Ristić koji se četiri puta upisao u listu strelaca.

Palilula je u Aleksincu slavila protiv Moravca iz Zaplanjske Toponice sa 3:2. U Trnjanu Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša podelila je bodove (2:2) sa novajlijom, Elidom iz Donjeg Dušnika.

Kao domaćin, Napredak 2012 iz Krušja poražen je u Gredetinu od Zemljoradnika iz Balajinca sa 0:1. Meč u Batušincu između Mladosti i Jedinstva iz Grejača registrovan je službenim rezultatom 3:0 u korist domaće ekipe, jer gosti nisu doputovali. U Rasovači istoimena ekipa slavila je sa 4:1 protiv Doljevca, a nova tri boda upisao je i Moravac iz Čečine koji je sa 2:0 savladao savladao ekipu Radničkog iz Čapljinca.

Prvo mesto trenutno zauzima Rasovača sa 15 bodova.

Što se tiče ekipa sa područja aleksinačke opštine plasman je sledeći: OFK Napredak 1929 je treći sa 12 bodova, Morava je šesta sa devet, Palilula zauzima osmo mesto sa sedam bodova, Napredak 2012 je deseti sa šest, a Crvena zvezda zauzima pretposlednje, 15. mesto sa četiri boda.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight + fourteen =