Vukovci

Dodeljene nagrade najuspešnijim đacima

Tradicionalna dodela nagrada najuspešnijim učenicima završnih godina osnovnih i srednjih škola, nosiocima Vukovih diploma i osvajačima jednog od prva tri mesta na republičkim takmičenjima, održana je danas u velikoj sali Doma kulture.

Vukovci

Pozdravljajući učenike, njihove roditelje i prisutne prosvetne radnike, predsednik opštine Nenad Stanković je istakao da u godišnjem kalendaru predsednika opštine Aleksinac nema lepšeg dana od ovog današnjeg kada najuspešniji učenici dobijaju mali znak pažnje od lokalne samouprave.

– Vi koji nastavljate proces vašeg obrazovanja, bilo u srednjim školama ili na fakultetima, morate da znate da se ni na kakvom minulom radu ne može dugo opstati kao uspešan i dobar učenik. Jer tamo gde nastavljate školovanje ne znaju da ste uspešni i moraćete mnogo da učite i radite da biste tu uspešnost zadržali do kraja svog obrazovanja – poručio je nagrađenim učenicima predsednik opštine Nenad Stanković.

Vukovci Vukovci

 

 

 

 

 

Ove godine lokalna samouprava je nagradila 13 učenika generacije, 85 nosioca Vukove diplome i 37 nagrađenih učenika. Svi su dobili komplet knjiga Ive Andrića, a đaci generacija i novčanu nagradu. Osnovci po 15, a srednjoškolci 20 hiljada dinara. Organizator dodele je Odeljenje za opštu upravu i društvene delatnosti OU Aleksinac.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 − ten =