DS

Demokrate proslavile Đurđevdan

Aleksinačke demokrate, predvođene aktuelnim predsednikom odbora Bobanom Ranđelovićem, juče su u stranačkim prostorijama, u zgradi bivšeg komiteta, proslavile svoju krsnu slavu, Đurđevdan. Pored članova i simpatizera stranke, slavi demokrata prisustvovale su kolege iz vladajućih SNS-a, SPS-a, Pokreta socijalista i Narodnog pokreta, predstavnici opozicije, Jedinstvene Srbije, kao i SRS-a.

U izjavi za naš sajt Ranđelović je rekao da su Aleksincu potrebne određene promene, kako bi zajednica u nekom budućem periodu doživela progres. DS

‒ Nadam se da će se grad Aleksinac u nekom budućem periodu malo brže i kvalitetnije razvijati i da prestane odliv mladih ljudi iz grada i partijsko zapošljavanje, da ovaj grad napokon dobije možda neku novu vlast, nove ljude na čelu opštine i samim tim doživi neko novo i bolje vreme – rekao nam je lider aleksinačkog DS-a.

On je istakao su neki od planova stranke da se birači uvere u to da Demokratska stranka “nije ista stranka od pre deset godina”.

DS

‒ To je nova stranka, sa novim ljudima i novim razmišljanjima i građani treba da znaju da smo tu i uvek ćemo biti ovde, pre svega, zbog njih – dodao je on.

Domaćin, odnosno kolačar, ovogodišnje slave bio je doktor Dušan Ostojić, a na proslavi u zgradi komiteta, pored ostalih, bili su i predsednik OO SPS-a i potpredsednik opštine Čedomir Rakić, direktorka OTIS-a Milena Maksimović, predsednik OO Pokreta Socijalista Slaviša Jovanović i direktor Ustanove za odmor i rekreaciju dece Lipovac Emilijan Milosavljević.

 

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − eight =